[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4766: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
МАКЕДОНСКИ СТРИП ФОРУМ :: View topic - Ново низ трафиките
МАКЕДОНСКИ СТРИП ФОРУМ
http://www.makstrip.com.mk/forum/

Ново низ трафиките
http://www.makstrip.com.mk/forum/viewtopic.php?f=13&t=5
Page 45 of 46

Author:  THEMICO [ 05 Jan 2015, 22:44 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

Прошлата недела заглавиф и зато некладоф то....празници ово оно и то :)

Политикин Забавник број 3282 - цена 90 денари
Стрип: Џеремаја 3-дел

Симпсонови: Канг и Кодос број 1 - цена 290 денари

Ultimate Spiderman број 3/2014 - цена 130 денари
Поклон играчка


Image

Author:  THEMICO [ 12 Jan 2015, 21:53 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

Политикин Забавник број 3283 - цена 90 денари
Стрип: Џеремаја 4-дел

Стрипотека број 1120 - цена 100 денари
Стрипови: Млади Блубери,Спирит.

Image

Author:  THEMICO [ 19 Jan 2015, 22:32 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

Политикин Забавник број 3284 - цена 90 денари
Стрип: Плашт и Очњаци

Мал Политикин Забавник број 97 - цена 75 денари
Стрип: Мерлин

Том и Џери број 7/2014 - цена 90 денари

Мики Маус број 10/2014 - цена 120 денари
Поклон играчка

Драгонеро (М комикс) број 3 - цена 199 денари

Алан Форд број 137 - цена 60 денари


Image

Author:  THEMICO [ 27 Jan 2015, 23:10 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

Политикин Забавник број 3285 - цена 90 денари
Стрип: Плашт и Очњаци 2-дел

Image

Author:  THEMICO [ 03 Feb 2015, 22:10 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

Политикин Забавник број 3286 - цена 90 денари
Стрип: Плашт и Очњаци 3-дел

Мал Политикин Забавник број 98 - цена 75 денари
Стрип: Мерлин

Загор број 10 - цена 119 денари

Image

Author:  THEMICO [ 16 Feb 2015, 22:48 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

Политикин Забавник број 3288 - цена 90 денари
Стрип: Седам Револвераша

Ultimate Spiderman број 4/2014 - цена 130 денари
Поклон играчка

Мики Маус број 11/2014 - цена 120 денари
Поклон играчка

Том и Џери број 8/2014 - цена 90 денари


Image

Author:  THEMICO [ 23 Feb 2015, 16:44 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

Политикин Забавник број 3289 - цена 90 денари
Стрип: Седам Револвераша 2-дел

Мал Политикин Забавник број 99 - цена 75 денари
Стрип: Штрумпфови

Дилан Дог број 6 - цена 119 денари

Алан Форд број 138 - цена 60 денари


Image

Author:  THEMICO [ 28 Feb 2015, 14:23 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

Изненаѓење на дено....КОманча албум (Херман) за 120 денари....Image

Author:  THEMICO [ 02 Mar 2015, 23:35 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

Политикин Забавник број 3290 - цена 90 денари
Стрип: Седам Револвераша 3-дел

Команча (стрип албум) - цена 120 денари

Симпсонови број 215 - цена 290 денари

Image

Author:  THEMICO [ 03 Mar 2015, 13:37 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

So novijo 100-ti broj na Mal Zabavnik poklon strip NAruto....brao be!

Image

Author:  Ozymandias [ 05 Mar 2015, 01:03 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

Ти благодарам за информациите. Веројатно уште ги има овие последните изданија во трафиките, сакам да го купам „Команча„ и „Наруто“.

Author:  THEMICO [ 10 Mar 2015, 22:22 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

NEma problem....i taka kufam ova negledam pricina oti ne bi delel...


Политикин Забавник број 3291 - цена 90 денари
Стрип: Седам Револвераша 4-дел

Мал Политикин Забавник број 100 - цена 100 денари
Стрип: Штрумпфови
Поклон-стрип Наруто

Стрипотека број 1122 - цена 100 денари
Стрипови: Ларго Винч,Спирит,Тарана,Редов Били,Хогар


Image

Author:  THEMICO [ 12 Mar 2015, 11:33 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

По трафики го и ма и ова....колекционерско демек...60 денари-најс!

Image

Author:  THEMICO [ 17 Mar 2015, 19:11 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

Политикин Забавник број 3292 - цена 90 денари
Стрип: Седам Револвераша 5-дел

Мал Политикин Забавник број 101 - цена 75 денари
Стрип: Штрумпфови

Алан Форд специјал број 1 - цена 60 денари

Image

Author:  THEMICO [ 20 Mar 2015, 13:24 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

ВО продазба има стрип алум од маркетпринт....XII Sve suze pakla...ако е епизодата со затворо -ногу јака е(го немам отворено)
120 денари -с трип албумче...

Image

Author:  THEMICO [ 23 Mar 2015, 23:15 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

Политикин Забавник број 3293 - цена 90 денари
Стрип: Капетан Нитрат

Алан Форд број 139 - цена 60 денари

Мики Маус број 12/2014 - цена 130 денари
Поклон играчка

XIII стрип албум - цена 120 денари

Загор број 11 - цена 119 денари


Image

Author:  fichot [ 23 Mar 2015, 23:18 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

Ohooo, Kapetan Nitrat.. tuku, na trafiki li odat ovie od marketprint? Odkoga vaka?

Author:  THEMICO [ 23 Mar 2015, 23:19 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

od pred dve nedeli...

Author:  THEMICO [ 06 Apr 2015, 21:35 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

Се извињавам шо кад тад промашвам недела....ама мора да сватите дека имам катаљон обврски шо приватни шо бизнис и немом секогаш да стигнам све....
КУфање скенирањ па пишење сетнем...понекогаш е многу....то е
Ево за неделава.
БЕрнард Принц е посластица....штета шо не го опчекафне Генерал Сатан....то шо игледа ко издање од ворм комикс е дека не го извајф најлоно дур скенираф...fff


Политикин Забавник број 3295 - цена 90 денари
Стрип: Капетан НИтрат 3-дел

Мал Политикин Забавник број 102 - цена 75 денари
Стрип: Ученик Дикоби

Бернард Принс (стрип албум) - цена 120 денари

McBAin (СИмпсонови стрип-постер) - цена 320 денари


Image

Author:  Neo [ 06 Apr 2015, 22:16 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

Бернард Принс и други вакви албуми што излагаат, каков квалитет се? Ко Стрипотека или тро поубав? Не сум видел по трафики, изгледа ретко носат..

Author:  THEMICO [ 06 Apr 2015, 22:24 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

POubaf...ko za 120 denari dhzam.

Author:  Neo [ 06 Apr 2015, 22:43 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

..баш ќе побарам да видам шо-е-како-е.

Author:  THEMICO [ 20 Apr 2015, 21:42 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

Политикин Забавник број 3297 - цена 90 денари
Стрип: Капетан Нитрат

Мал Политикин Забавник број 103 - цена 75 денари
Стрип: Ученик Дикоби

Том и Џери број 9 - цена 90 денари

Алан ФОрд број 140 - цена 60 денари

Космички путници (стрип албум) - цена 120 денари

Image

Author:  THEMICO [ 21 Apr 2015, 22:30 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

Denes izleze ova:

Image

120 denari

Author:  Ozymandias [ 10 May 2015, 16:51 ]
Post subject:  Re: Ново низ трафиките

Овие се албуми во боја?

Page 45 of 46 All times are UTC + 1 hour
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/