[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 384: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 384: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4766: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
МАКЕДОНСКИ СТРИП ФОРУМ :: View topic - Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!
МАКЕДОНСКИ СТРИП ФОРУМ
http://www.makstrip.com.mk/forum/

Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!
http://www.makstrip.com.mk/forum/viewtopic.php?f=48&t=2654
Page 8 of 9

Author:  Laf [ 02 May 2014, 22:20 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!

Краљевиќу... :D :D :D

Секоја чест за забележаните „детали“ - експерт стана на темава (што и да мислам под „темата“)... :)

Презабавно. Давај уште, се разбира. ;)

Загор е супер... И Ваци е.

Author:  Meskov [ 10 May 2014, 20:29 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!

:*
Ме трогна, навстина емотивино си пристапил кон овој пети дел од твојата колумна!


Author:  KRALe [ 10 May 2014, 20:38 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!

Maleckata nevesta e EMI materijal ( vo kategorija drama) nasproti ova... ;)

Author:  Meskov [ 10 May 2014, 20:45 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!


Author:  KRALe [ 10 May 2014, 20:53 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!

Takov sum.
Mochurliv...

Author:  Meskov [ 10 May 2014, 20:54 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!

Верувам дека имаш соодветна зажтита! :mrgreen:

Author:  Tet0eC [ 10 May 2014, 21:19 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!

"Марамите имаат и друга намена" :lol: :lol: :lol:

Author:  KRALe [ 10 May 2014, 21:21 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!

Abe, hintovi ima celo vreme, ama na "Mckov" ne mu teknue...ti teknue? ;) :mrgreen:

Author:  Tet0eC [ 10 May 2014, 21:33 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!

Треќа намена! :lol: (му текнуе на Мцков, ама во denial е... а и не е лесно од мочурливи да примаш хинтови)

Author:  THEMICO [ 10 May 2014, 21:35 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!

Top raspolozhlivo kolumnifcevo :)
VLaknestijo tip so sramni vlakna hajlajt...

Author:  Tet0eC [ 10 May 2014, 21:41 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!

Фери за тоа има користено селфи како референца :mrgreen:

/Сега ко ќе ми се с’сне Мешков оти по Фери чачкам... :D

Author:  Laf [ 10 May 2014, 22:40 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!


Author:  KRALe [ 10 May 2014, 23:07 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!

Ete, na Laf ne mu trebaat hintovi.
Sve (si) znae covekot... :)

Author:  Meskov [ 11 May 2014, 01:02 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!


Author:  Meskov [ 11 May 2014, 01:03 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!


Author:  Meskov [ 18 May 2014, 08:29 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!

По повод најновата колумна една мала музичка подлога како полесно би ги средиле впечатоците
:mrgreen:Инаку како и секогаш истата е неоснована без ниедна научна како теоретска така и практична примена, базирана е на субјективизам и предрасуди кон марамите, геј популацијата и камшиците.
Името а големиот Фери е повторно злоупотребено, се надевам само дека ќе го доживеам крајот на колумнава!

Крале како и секогаш
:*

Author:  dare_sum [ 22 May 2014, 00:39 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!

Дали е можно после толку камшикување на оглувеа стражарите и да не ги слушнаа овие двајца кај шо заговараат? :ugeek:

Author:  KRALe [ 22 May 2014, 09:10 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!

Апсолутно се сложувам. Имаат и бенефиции и скратен работен стаж.
Сепак, има една тажна приказна зад ова, но не сакав да Ве онерасположам, па затоа ја избегнував, но...here it goes:

Слим Смит е трето од седумте деца на Бет и Адам Смит, и потекнува од сиромашно рудаско семејство. Уште на почетокот, иако имаше аспирации за да замине од родната грутка и да се едуцира на еден престижните универзитети во Њујорк, судбината сакаше да ги следи стапките на татко му. По објавеиот оглас во еден од локалните весници („Се бараат Лошковци за работа во рудник. Предиспозиции: одлична работа со камшик и длабок, продорен глас. Не е потребно да бидете убави во лицето, се носат заштитни маски, но пожелно е да имате алергиска нетрпеливост на облека, особено во горниот дел од телото. Работа во тимови и во смени“), фати врски кај Рок Ботом, (кој беше втор братучед на мајка му, и плус беше договорена и веридбата со неговата помала сестра, па работата беше и повеќе од осигурана.) и започна да работи во ДООЕЛ Камшици и Робови. Но, проблемите започнаа уште во почетокот: Раководителот на смената во Секторот за одржување и мониторинг на Топилница Level 3, Џон До, не го сакаше Слим. Знaејки ја неговата родбинска врска со Рок Ботом, а недостапноста до техничкиот директор, чија привилегија беше загарантирана само за Рок, Џон го тормозеше Слим. Го ставаше цело време во непопуларната трета смена, го оставаше сам во смена, и постојано, постојано му велеше: „Абе Слим, обврскиве околу работава цело време те . Многу си глуп. Замини си додека е време, не си кроен за оваа работа....“ Иако ова беше мобинг и работна дискриминација, Слим не сакаше да се откаже толку лесно. Сакаше да се докаже пред својот претпоставен. Но, последиците од притисокот беа видливи - својата фрустрација и бес ја искалуваше врз своите подредени. Им се дереше со погрдни зборови како „Еј дебели!“ или „Кај ти е марамата, Голтар еден!“ или „ Си ископал само 3 метри квардатни, Мрзо една!“, што јавуваше голема нервоза во нивните редови. Но, добрата работа е што колегите (од исто ниво) го сакаа. Заедно вежбаа три пати неделно по 2 часа Ракување со камшик, и после вежбање идеа на Afterwork Sex on The Beach Party, коктели кои ги организираше спонзорот на рудникот, АД Шамии и марами. И баш во тие моменти, дали стануваше збор за озноените машки тела додека вежбаа, или пак додека угол голи се тркалаа по карпите со испиените десетина коктели, Слим го одржуваа во живот и го полнеа со позитивна енергија, да остане и опстои на своето работното место.
Тој кобен ден, му донесоа нов вработен. Беше малечок, округол, со бркчиња намастени, како предмалку да излегол од Салон за Убавина. И збореше. Многу збореше. Го нервираше секој негов гест и постапка. И сакаше да го навреди, потчини. Затоа му се развика:„Еј, ти Дебели! Мислиш дека се наоѓаш во Салон за Разговор? Сега јас ќе ти покажам! Треба уште многу работи “ и тогаш запеа камшикот. Но, сите знаеме дека тоа беше пресудниот момент, кој предизвика лавина од несакани емоции, и конкретно Слим го чинеше со загуба на неговиот живот...

Slim, you will be missed.

Author:  THEMICO [ 22 May 2014, 09:18 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!

ti ama nemash nogu rabota a?

Author:  KRALe [ 22 May 2014, 09:21 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!

Имам бе! Ама не сакам да останат неодговорени работи, особено кога Даре прашува....

Author:  rastaman [ 22 May 2014, 10:47 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!

а јадел лижавчиња или со песок само си играл?

Author:  KRALe [ 22 May 2014, 11:42 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!

Немале лижавчиња.
Само со длето си играл.
А бидејки живееле во карпест предел, со правел онолку песок колку што ќе си издлетал со малото длето.
Ах, пуст да е, пуст да остане животот рударски...

Author:  dare_sum [ 24 May 2014, 11:09 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!

Голема благодарност до редакцијата за опширниот одговор :D

Author:  Laf [ 24 May 2014, 11:33 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!

Даре, прашај уште нешто, молим те... :)

Author:  Tet0eC [ 24 May 2014, 18:14 ]
Post subject:  Re: Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио КОМЕНТАРИ!

Само биди спремен да почекаш барем до понеделник за одговор, оти Крале само кога е на работа има време за такви активности :D

Page 8 of 9 All times are UTC + 1 hour
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/