[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4766: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
МАКЕДОНСКИ СТРИП ФОРУМ - View topic - Стрип магазин СИНДРОМ Jr
It is currently 03 Feb 2023, 09:06Reply to topic  [ 25 posts ] 
Стрип магазин СИНДРОМ Jr 
Author Message
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 23 Jan 2009, 08:13
Posts: 15550
Location: Skopje, Macedonia
::
Reply with quote
Здружението „Макстрипови“ со огромно задоволство ви го најавува своето бонус издание

СИНДРОМ Jr

* Иднината на македонскиот стрип ги покажа своите квалитети на бесплатната стрип школа за средношколци.
* 50-тина табли стрип на млади автори, од 13 до 19 години.
* Школата е реализирана со поддршка на град Скопје.

повеќе инфо за школата на следниов линк:
viewtopic.php?f=11&t=3355

Image

_________________
Ова погоре напишаното е мое мислење и јас стојам позади него!


15 Sep 2014, 10:59
Profile YIM WWW
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 23 Jan 2009, 08:13
Posts: 15550
Location: Skopje, Macedonia
::
Reply with quote
Image

_________________
Ова погоре напишаното е мое мислење и јас стојам позади него!


15 Sep 2014, 11:01
Profile YIM WWW
Сеирџикус Максимус
User avatar

Joined: 29 Mar 2010, 20:01
Posts: 6531
Location: Skopje
Reply with quote
...AIRLIJA MLADI LUDJE...DA STE ZIVI I ZDRAVI...BRAVO..!!!!!!:)


15 Sep 2014, 13:30
Profile
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 23 Jan 2009, 08:13
Posts: 15550
Location: Skopje, Macedonia
::
Reply with quote
Анастасија Јованова

Image

_________________
Ова погоре напишаното е мое мислење и јас стојам позади него!


15 Sep 2014, 14:03
Profile YIM WWW
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 23 Jan 2009, 08:13
Posts: 15550
Location: Skopje, Macedonia
::
Reply with quote
Лука Јован Прeнк

Image

_________________
Ова погоре напишаното е мое мислење и јас стојам позади него!


15 Sep 2014, 14:04
Profile YIM WWW
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 23 Jan 2009, 08:13
Posts: 15550
Location: Skopje, Macedonia
::
Reply with quote
Димитри Балојани

Image

_________________
Ова погоре напишаното е мое мислење и јас стојам позади него!


15 Sep 2014, 14:04
Profile YIM WWW
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 23 Jan 2009, 08:13
Posts: 15550
Location: Skopje, Macedonia
::
Reply with quote
Павел Костовски / Филип Трпчевски

Image

_________________
Ова погоре напишаното е мое мислење и јас стојам позади него!


15 Sep 2014, 14:04
Profile YIM WWW
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 23 Jan 2009, 08:13
Posts: 15550
Location: Skopje, Macedonia
::
Reply with quote
Берта Милевска

Image

_________________
Ова погоре напишаното е мое мислење и јас стојам позади него!


15 Sep 2014, 14:05
Profile YIM WWW
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 23 Jan 2009, 08:13
Posts: 15550
Location: Skopje, Macedonia
::
Reply with quote
Лиле Јовановска

Image

_________________
Ова погоре напишаното е мое мислење и јас стојам позади него!


15 Sep 2014, 14:05
Profile YIM WWW
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 23 Jan 2009, 08:13
Posts: 15550
Location: Skopje, Macedonia
::
Reply with quote
Јаков Наумовски / Иван Димитријев

Image

_________________
Ова погоре напишаното е мое мислење и јас стојам позади него!


15 Sep 2014, 14:05
Profile YIM WWW
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 23 Jan 2009, 08:13
Posts: 15550
Location: Skopje, Macedonia
::
Reply with quote
Ѓоре Милевски / Милан Рајчиќ

Image

_________________
Ова погоре напишаното е мое мислење и јас стојам позади него!


15 Sep 2014, 14:05
Profile YIM WWW
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 23 Jan 2009, 08:13
Posts: 15550
Location: Skopje, Macedonia
::
Reply with quote
Горица Димовска

Image

_________________
Ова погоре напишаното е мое мислење и јас стојам позади него!


15 Sep 2014, 14:05
Profile YIM WWW
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 25 Jan 2009, 16:02
Posts: 2649
Location: Skopje, Makedonija
::
Reply with quote
Sekoj cest, bravo za talentive, ima idnina vo makedonskiov strip... samo napred!

_________________
http://temnik.blogspot.com/
http://nikotem.deviantart.com
--------------------------------
A man who uses his hands is a laborer. One who uses his hands and mind is a craftsman. He who uses his hands, his mind, and his heart is an artist.
St. Francis


15 Sep 2014, 14:12
Profile WWW
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 26 Jan 2009, 00:31
Posts: 3222
Location: Skopje, 1712AD
Reply with quote
Браво! Изненаден сум од квалитетов прикажан на привјуава.


15 Sep 2014, 15:00
Profile WWW
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 23 Jan 2009, 08:13
Posts: 15550
Location: Skopje, Macedonia
::
Reply with quote
Петок, 19ч.
19 септември 2014 г.

таман на затворање на Бункер,
промоција на СИНДРОМ #8 и СИНДРОМ Jr
и доделување дипломи на присутните автори

(Бункер е стрип книжарница во кулите спроти Рамстор)

_________________
Ова погоре напишаното е мое мислење и јас стојам позади него!


15 Sep 2014, 21:47
Profile YIM WWW
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 23 Jan 2009, 08:13
Posts: 15550
Location: Skopje, Macedonia
::
Reply with quote
Мислам дека младиве стрипаџии заслужуваат и повеќе од диплома :)
денес го добив изданието, екстра изгледаат стриповите на хартија
а тоа е неспоредливо со ништо друг - испечатен стрип!

//тууу, сега се присетив дека помина 15-тина години од нашиот (јас и здраве) прв стрип во стрип списание

Image

_________________
Ова погоре напишаното е мое мислење и јас стојам позади него!


16 Sep 2014, 21:40
Profile YIM WWW
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 28 Jan 2009, 11:11
Posts: 7989
Location: Paris
Reply with quote
bravo bravo!
se nadevam deka kje prodolzat decava so rabota, ima tuka strasni talenti :)

_________________
Komic Brew - Your freshly brewed comics
http://www.komicbrew.com
http://www.facebook.com/komicbrew
http://twitter.com/KomicBrew

Lynx Animation Studios
http://www.lynxanimation.com
http://www.facebook.com/LynxAnimation


17 Sep 2014, 00:52
Profile WWW
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 23 Jan 2009, 08:13
Posts: 15550
Location: Skopje, Macedonia
::
Reply with quote
еве ги истите фотки и овде како и во Синдром 8

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

_________________
Ова погоре напишаното е мое мислење и јас стојам позади него!


19 Sep 2014, 23:07
Profile YIM WWW
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 23 Apr 2010, 21:09
Posts: 8417
Location: Skopje
Reply with quote
Преубаво!
:D

_________________
"To be brave in battle proves nothing. Bravery itself proves nothing. A Jedi should be prepared to put aside fear, regret and uncertainty and either fight, run, surrender or die."


19 Sep 2014, 23:34
Profile
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 23 Jan 2009, 02:23
Posts: 21535
Location: Битола!
Reply with quote
Shostori narod be? bravo!

_________________
ејм фор д бушес!


19 Sep 2014, 23:36
Profile WWW
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 26 Jan 2009, 00:31
Posts: 3222
Location: Skopje, 1712AD
Reply with quote
Народија еден куп, млади стари... во Гарсон појќе стрипаџии отколку моторџии. :D

Стигнав само да ги прелистам Синдром и Синдром Џуниор и на прв поглед...

Џуниоро маме ебават, не знам колку удел има од даскалите, ама ова шо го глеам е ФАНТАСТИЧНО! Младинава да продолжи да црта... тешко на нас постарите. :D


Last edited by fichot on 20 Sep 2014, 13:46, edited 1 time in total.20 Sep 2014, 05:36
Profile WWW
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 23 Apr 2010, 21:09
Posts: 8417
Location: Skopje
Reply with quote
Ги разгледав изданијата, Синдром Јуниор навистина ме изненади позитивно, ко шо вика Фич даскалите добро море предобро си ја завршиле работата.

Што се тиче дружбата, како да не поминале две ако не и повеќе години од оние масовни средби, сите на своето место, весели, расположени, полни со муабет и смеа и многу пиво наравно. Едноставно прекрасно поминати 5 и кусур саати, капа доле пријатели.
:D

Е да на мое големо задоволство, конечно се запознав и со 1234.
:D

_________________
"To be brave in battle proves nothing. Bravery itself proves nothing. A Jedi should be prepared to put aside fear, regret and uncertainty and either fight, run, surrender or die."


20 Sep 2014, 11:05
Profile
Сеирџикус Максимус
User avatar

Joined: 29 Mar 2010, 20:01
Posts: 6531
Location: Skopje
Reply with quote
..Chestitki do site mladi crtachi.....prodolzete samo taka ....odlichni stripovi..!


20 Sep 2014, 18:08
Profile
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 27 Aug 2011, 03:15
Posts: 2755
Location: Скопје
Reply with quote
Стриповите од дечките се супер - браво... дружбата исто така беше на нивоу... со пиво нормално!!
Огромни честитки до дечкиве и уште поголеми до учителите - усшеавте да направите стварно добро со децава

_________________
што се мора не е тешко


21 Sep 2014, 16:34
Profile
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 23 Jan 2009, 10:10
Posts: 4689
Location: Skopje, R.Macedonia
::
Reply with quote
Dechkite navistina se potrudija. Blagodarnost za podrshkata dechki. Kje se potrudam da ne ostane samo na ova od shkolata Makstripovi. ;)

_________________
Креирајте македонски стрипови.
Читајте македонски стрипови.
Купувајте (по воља) македонски стрипови.


21 Sep 2014, 21:59
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 25 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
cron