[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4766: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
МАКЕДОНСКИ СТРИП ФОРУМ :: View topic - Здружение за промовирање на стрип културата „МАКСТРИПОВИ“
МАКЕДОНСКИ СТРИП ФОРУМ
https://www.makstrip.com.mk/forum/

Здружение за промовирање на стрип културата „МАКСТРИПОВИ“
https://www.makstrip.com.mk/forum/viewtopic.php?f=11&t=1814
Page 2 of 2

Author:  rastaman [ 28 Nov 2012, 23:52 ]
Post subject:  Re: Здружение за промовирање на стрип културата „МАКСТРИПОВИ

Конференција „Политика за млади за Град Скопје“
Проект „Креирање на Локална Младинска Стратегија за Град Скопје“

28 ноември 2012 година

Презентација на работата на здружението „Макстрипови“ на меѓународна конференција посветена на младите,
додека нашиот дел беше искуството и комуникацијата со младите.
Наш презентер беше средношколецот Филип Китевски, кој сите ги воодушеви

Image

повеќе инфо:
viewtopic.php?f=17&t=3358

Author:  rastaman [ 28 Nov 2012, 23:57 ]
Post subject:  Re: Здружение за промовирање на стрип културата „МАКСТРИПОВИ

Годишно собрание на здружението „Макстрипови“
28 ноември 2012 г.

Одржано е годишното собрание, споделени се многу мислења, генерирани неколку нови потенцијални идеи.
Присуствуваа 17 членови (треба да проверам во евиденцијата за точна бројка)

Претседавач - Давор, записничар - Крале, заверувачи - група автори

за повеќе инфо:
viewtopic.php?f=11&t=3351

Author:  rastaman [ 29 Nov 2012, 00:13 ]
Post subject:  Re: Здружение за промовирање на стрип културата „МАКСТРИПОВИ

Основачите на Макстрипови

цртеж: Здравко Гиров
колор: Стефан Коцевски

Image

Page 2 of 2 All times are UTC + 1 hour
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/