[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 384: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4766: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
МАКЕДОНСКИ СТРИП ФОРУМ :: View topic - M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци
МАКЕДОНСКИ СТРИП ФОРУМ
https://www.makstrip.com.mk/forum/

M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци
https://www.makstrip.com.mk/forum/viewtopic.php?f=13&t=3691
Page 18 of 22

Author:  THEMICO [ 17 Apr 2015, 09:54 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

Samo napred decki....

Author:  gordan [ 17 Apr 2015, 13:13 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

Бравос!

И не се воздржувајте да користите и дијалектни или разговорни форми во облачињата кога треба - иако не е литературно (па и правописно) правилно, тие само ќе го збогатат изданието.
:)

Author:  M-comics [ 24 Apr 2015, 09:00 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

Почитувани,
Четвртиот број од серијата од стрипови "Драгонеро" ќе биде пуштен во продажба од следната недела. Датумот на излегување ќе биде најавен дополнително во текот на неделата.

Author:  THEMICO [ 24 Apr 2015, 09:45 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

Ах бе...:)

Author:  M-comics [ 25 Apr 2015, 11:21 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

Иако со мало задоцнување, од следниот четврток излегува четвртиот број од серијата од стрипови "Драгонеро"... :D
Author:  fichot [ 25 Apr 2015, 15:05 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

супер супер.. се збират за читање на плажа летово. :D

Author:  M-comics [ 30 Apr 2015, 08:58 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

‪#‎Драгонеро‬ бр. 4
Наслов: „Мрачната тврдина“
Текст: Luca Enoch и Stefano Vietti
Илустрација: Giuseppe Matteoni и Luca Malisan
Во продажба на киосците ширум Македонија, Бункер, Југотон и книжарниците на Топер. Конечно :DAuthor:  THEMICO [ 30 Apr 2015, 14:48 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

Nabaveno.
Svaka cast....mozat kaverite tro pejntani da gi prat pa ovie taljanive...ic ne me bendisvat...

Author:  M-comics [ 22 May 2015, 09:30 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

‪Загор‬ бр.12
Наслов: „Плезент Поинт“
Текст: Ade Capone/Moreno Burattini
Илустрација: Gallieno Ferri/Marco Verni
Во продажба на киосците ширум Македонија, Бункер, Југотон и книжарниците на Топер :)Author:  THEMICO [ 22 May 2015, 19:22 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

Набавено...број 12 а? Секоја чест....

Author:  Konan Makedon [ 23 May 2015, 17:35 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

Наредно за издавање што е? Специјалецот од ДД нешто закасна. :)

Author:  Neo [ 25 May 2015, 20:18 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

Претходниот Дилан се објави на 9-ти Април, а бидејќи темпото нели беше променето на 1.5 месец, дали до крај на неделава да го очекуваме следниот број? :)

Tоа е оваа епизода:

Image

Author:  M-comics [ 27 May 2015, 12:22 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

За прв пат, овде на форумов, ќе споделиме кратко ифно за сите стрип љубители, посебно за фановите на Загор и Дилан Дог. Како што претходно најавивме, подготвуваме специјални изданија од понов датум. Се работи за два специјални броја од серијата Дилан Дог и еден број Макси Загор. Според нашиот распоред, специјалните броеви се предвидени во месеците јуни, јули и август, и тоа во следниот редослед: ДД специјален бр. 1 - јуни, Макси Загор - јули и ДД специјален бр. 2 август. Тоа би биле нашите изданија за ова лето, а редовната серија ќе продолжи во септември со Драгонеро бр. 5. Наскоро на нашата ФБ страна а и овде на форумов ќе ги објавиме насловите на сите три изданија предвидени за следните три месеци. :)

Author:  Konan Makedon [ 27 May 2015, 13:10 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

Значи Загор и Дилан редовната серија прекинуваат или продолжуваат од септември натака??
Ако се укинати целосно стварно штета... :(
Супер за специјалциве ДД. 8-)

Author:  M-comics [ 27 May 2015, 13:39 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

Не се укинати, само паузираат за време на летниот период. Тоа е оптималното темпо што можеме да го понудиме во моментов, а истовремено да понудиме и нешто ново како што се овие специјални броеви, еден вид колекционерски примероци, особено ако се земе предвид тоа што читателската публика во Македонија нема можност по редовен пат да ги набавува овие изданија од Луденс, а и од ВЧ, кои ги немаат во својата понуда, а исто така ќе биде добра можност и за луѓето кои не ги пратат редовните серии а сакаат да имаат во колекцијата по некој примерок од М-комикс. Ако се додаде на тоа и фактот дека ДД специјалните броеви не се објавени досега на Балканот, веруваме дека ќе бидат пријатно летно освежување за сите читатели во Македонија. :)

Author:  Konan Makedon [ 27 May 2015, 20:33 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

С У П Е Р!!! 8-) :) ;)

Author:  Neo [ 27 May 2015, 21:19 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

Во трите следни месеци 2 нови ДД специјали е одлична замена за редовните епизоди. :geek:

Баш ме интересира да видиме за кои специјали се одлучивте да ги издадете :)

Author:  THEMICO [ 28 May 2015, 21:22 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

Жалам за одлагањата,ама па од друга страна секоја чест за маневрирањето и за какво такво присуство....
ИЗдржете и само напред.

Author:  M-comics [ 02 Jun 2015, 13:13 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

Дали сте подготвени за големо летно стрип изненадување?
☆ Летна стрип понуда од М-комикс ☆
Почитувани,
Би сакале да ви ја претставиме нашата понуда од специјални стрип наслови надвор од редовната серија предвидени за ова лето. Во подготовка се три изданија и тоа: специјалните броеви Дилан Дог "Превртената пирамида" (јуни) и "Патување без надеж" (август) на 160 страни, како и изданието Макси Загор, една целосна приказна на 288 страни со наслов "Саботери" (јули). За сите останати информации следете нѐ и понатаму на нашата фејсбук страна :D :D :D
‪#‎ДиланДог‬ ‪#‎Загор‬Author:  Borkacion [ 02 Jun 2015, 13:25 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

Најс!

Author:  gordan [ 02 Jun 2015, 19:49 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

Макси Загор на македонски! То!

Јас купувам а за Крале не знам...
:ugeek:

Author:  THEMICO [ 02 Jun 2015, 19:59 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

I jas kufam SVE....


Author:  Eddie_rebel [ 05 Jun 2015, 11:33 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

Во Штип каде има?

Author:  M-comics [ 05 Jun 2015, 13:12 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

Во Штип ги има на неколку трафики во и околу трговскиот центар во центарот на градот. Немаме информација за имињата на трафиките.

Author:  Eddie_rebel [ 06 Jun 2015, 11:16 ]
Post subject:  Re: M-comics Нови стрип изданија на македонските киосци

Благодарам на одговорот. Во онаа во трговскиот центар нема ништо од М-Комикс. Вчера пред да пишам, бев - немаа изложено, а и продавачот го прашав, рече дека немаат. Пред околу месец и кусур кога проверував таму имаа само постари броеви, Дилан Дог трет број и постар број на Загор.

А околу трговскиот центар, знам две места каде се продаваат весници и списанија, вчера во двете немаше изложено ништо од М-Комикс. Наредниот пат ќе прашам за секој случај, да не им се затскриени. Во едната знам сум купувал лани, ама после тоа неколку пати прашував - немаа. Во другата не се сеќавам да сум видел изложено било каков стрип, само весници и списанија.

Или дистрибуцијата за овде не чини или се продаваат за ептен кратко време. Ова општо зборувам, не само за последниот период.

Првото ваше издание кое го купив (Дилан Дог 1), купено е од трафиката карши хотелот. А за да го најдам таму претходеше прошетка до три-четири други трафики каде го немаше. Веќе за второто (мислам Магичен ветер 2) кога го барев во истата - го немаше. Него го купив од трафиката на „едносмерната“. Наредното издание (мислам Дилан Дог 2) го немаше во истата трафика, а го немаше ниту во онаа карши хотелот. Го најдов во трафиката пред трговски. Наредното (мислам Магичен ветер 2) го немаа таму. Него го купив од една продавница на „едносмерната“, случајно го забележав. После продавницата ја затворија и оттогаш па натаму тие што ми се земени (Дилан Дог и Драгонеро) се од Бункер затоа што овде не можам да ги најдам, ги нема изложено, а кога и да сум прашувал - немало.

Page 18 of 22 All times are UTC + 1 hour
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/