It is currently 30 Sep 2023, 04:51Reply to topic  [ 1 post ] 
MarketGlory помогни и на Македонија 
Author Message
Џуниор Џедај

Joined: 22 Oct 2013, 17:27
Posts: 1
Reply with quote
MarketGlory е стратешки, економски, политички, социјален и воен симулатор (Игрица) каде што виртуелните пари можат да се претворат во реални пари.

Секој член на MarketGlory има можност да: работи, да креира компании, да се кандидира за влада, ДА ПОВИКА ПРИЈАТЕЛИ (Реферали) ДА МУ СЕ ПРИДРУЖАТ, да се здобива со воени ранкови, да основа организација(Воена единица) но најбитно од се може да стекне доста пријатели.
На MarketGlory можете да стекнете доста економско искуство. Успехот во MarketGolory може да се постигне само преку индивидуална стратегија, нема одредено време за постигање на целта, некој ке ја постигне побрзо некој покасно, но најбитно е да се учествува во игрицава и да се создаде нешто што колку толку ке ви претставува задоволство и ке ве држи во неа.

Успехот е базиран на активност која е составена од акција и издржливост. Исто како и во секое поле на реалниот живот тие кои не се откажуваат со сигурност ке ги достигнат нивните цели.

Врз основа на сето тоа што ви го нуди играта може да се стекне некој денар и за во реалноста (но тоа не треба да е она што ке ве води во играва). Како што рекле "Среќата не е во парите, но без пари не се живее".

За сите оние кои сакаат да ни се придружат бидејки за вашиот успех а воглавно и за нашиот е потребна заедницата овде постирам неколку линкови преку кои можете да се регистрирате:
http://www.marketglory.com/strategygame/Tropal4o
http://www.marketglory.com/strategygame/JansMK
http://www.marketglory.com/strategygame/Lambert-36
http://www.marketglory.com/strategygame/Corbe_MKD
http://www.marketglory.com/strategygame/Za4e

Сите овие линкови се линкови преку кои се регистрирате и постанувате реферал на некој од овие играчи. Рефералите на игрицава траат 90 дена и носат некој придобивка на оние кои ги имаат.

Можете да се регистрирате и преку официјалниот линк но игрицава е креирана така да секој мора да е на некој реферал така да преку официјалниот лин станувате реферал на админот

http://www.marketglory.com

Затоа за сите оние кои ке се регистрираат раширетего вашиот линк кој го добивате веднаш по регистрацијата и стекнетесе со придобивките кои ги носи еден реферал, но она што нас не интересира е поголема група на активни македонци во играва затоа навалете.

Во животот секоја шанса е вредна во тој момент. Сега можете да стекнете доста искуство и да ги остварите целите кои ке си ги зацртате во игрицава. Многу луге го трошат своето време залудно на интернет, сега имате шанса со неколку минути во денот можете да си го терате бизнисот на MarketGlory и да си го зголемите приходот кој кога тогаш ке го претворите во пари.
Јас лично не можам да гарантирам дека сите ке постигнете огромен успех во играва, сето тоа зависи од тоа каква личност сте во опшеството и каква стратегија ке примените. Можам да гарантирам дека се е фер и транспарентно и секој играч има еднакви шанси за успех.

Тоа е се што треба да се знае накратко доколку некој реши да ни се придружи на почеток нема да му бидат јасни некои работи, четот е лесно достиглив само со еден клик, постојано има некој што ке ви одговори на прашањата, исто така и форумот е место каде што може да поставувате прашања.

Заедно сме тим и само како такви ке успееме 8-)


22 Oct 2013, 17:32
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
cron